• bel ons

  0493 - 319 319

Schadeherstel is een ambacht

Schadeherstel is een ambacht. Wij werken met passie met metaal, aluminium en kunststoffen. En spuiten met de beste kwaliteit lakken om telkens weer een glimmend resultaat te leveren. Met het vakmanschap van onze collega’s én het beste gereedschap leveren we topkwaliteit. En we herstellen volgens de fabrieksnormen om de veiligheid van uw auto te garanderen. Wij doen er altijd alles aan om u goed werk af te leveren. Daar zijn wij trots op.

 • Velgenreparatie

  U heeft een stoeprandje geraakt en uw velg is beschadigd? ASN repareert uw velg op een veilige manier. Ook polijsten of opnieuw coaten is natuurlijk mogelijk.

  Kom eens langs op een vestiging en informeer naar de mogelijkheden.

 • Ruitreparatie en vervanging

  Met ruitreparatie wordt bedoeld zowel kras- als de sterverwijdering uit autoruiten. De systemen verwijderen moeiteloos krassen en sterren uit vlakke en lichtgebogen glasoppervlakten. Bovendien werken de systemen erg snel.Een sterretje of breuk in uw voorruit is niet alleen een lelijk gezicht, maar bovendien nog hinderlijk ook. Bij adequaat reageren is echter in 85% van alle gevallen de ruit nog te repareren. Het repareren van een ruit is in alle gevallen goedkoper dan een nieuwe ruit, tijdig reageren kan u dus een hoop geld besparen.

  Sterretje of pitje in uw voorruit?

  Sterretje of pitje wordt afgeperst met speciale hars.

  Voorruit weer als nieuw.

 • Dashboard reparatie

  Het dashboard wordt vaak beschadigd door inbraak of door het uitbouwen van een telefoon in de auto. Een dashboard vernieuwen is een arbeidsintensieve reparatie.

  Daarnaast zijn de onderdelen meestal duur en vaak niet op voorraad. Quick Repair repareert uw dashboard goed en de reparatie is onzichtbaar.

 • Bekleding reparatie

  Heeft u een beschadiging in het interieur van uw auto, bijvoorbeeld een brandplek of scheur in uw bekleding? Wij beschikken over technieken om uw interieur te repareren.

 • Uitdeuken zonder spuiten

  Het is mogelijk om kleine deukjes als gevolg van parkeer-, transport- of hagelschade snel en doeltreffend te verwijderen zonder dat spuiten noodzakelijk is. De lak mag echter niet beschadigd zijn.Met behulp van speciaal gereedschap kunnen zelfs deuken onder spanten of op andere moeilijke plekken probleemloos worden verwijderd. Dit vraagt om vakkunde van onze medewerkers. Door deze techniek kan een reparatie goedkoper worden uitgevoerd.

 • Spot repair

  Spot-repair is het bijspuiten van kleine lakbeschadigingen zoals krasjes, steenslag en dergelijke. Deze techniek maakt het mogelijk om een beschadiging plaatselijk bij te spuiten.Vroeger zou het complete deel gespoten moeten worden. Deze methode werkt dus kostenbesparend. Het resultaat van Spot-repair is bovendien verbluffend. Op de foto ziet u hoe een medewerker van ons een Spot-repair uitvoert op een bumperhoek.