• bel ons

    0493 - 319 319

Over Autoschade Schonewille

Autoschadeherstelbedrijf Schonewille is met 11 medewerkers in 40 jaar tijd uitgegroeid tot een begrip in Deurne en omstreken. Wij staan voor velen bekend als een modern bedrijf, waar autoschadeherstel en spuitwerk van kleine tot grote voertuigen wordt uitgevoerd met vakmanschap. Autoschade Schonewille is door de jarenlange ervaring, geselecteerd door alle verzekerings- en leasemaatschappijen. Jaarlijks voeren wij gemiddeld 1000 tot 1500 schadereparaties uit.

Sinds oktober 2013 zijn we aangesloten bij de landelijk opererende ASN groep. ASN, Autoschade Service Nederland, is een toonaangevende schadeherstel organisatie en een gewaardeerde partner voor verzekeraars, leasemaatschappijen, fleetowners en particulieren met bijna 65 locaties. ASN Groep biedt uitstekende faciliteiten en de deskundigheid van de medewerkers garanderen een kwalitatief, professioneel en veilig schadeherstel.

Sinds 1974 uw betrouwbare hersteller

Autoschade Schonewille vindt zijn oorsprong in 1974.
Schademanager en directeur Gerald van Honk, die sinds 1995 werkzaam is bij Schonewille, heeft in 2013 het bedrijf overgenomen.
Samen met zijn vrouw Martine runnen ze het bedrijf met veel passie en kijken ze met veel plezier uit naar de toekomst.

Klaar voor de toekomst

Efficiƫnt kunnen werken is werken is belangrijk voor ons. Toen we in 2016 erachter kwamen dat we uit ons jasje groeiden op de locatie Dr. Hub van Doorneweg besloten we een nieuw bedrijfspand te realiseren aan de Industrieweg, waarbij de direct energiebesparende maatregelen konden nemen. In 2017 kochten we grond en in 2018 startte onze bouw. Sinds juni 2018 zijn we verhuisd en dankzij dit moderne bedrijfspand zijn wij klaar voor de toekomst!