• bel ons

    0493 - 319 319

Uw autoschade snel en vakkundig gerepareerd

Schadeherstel is een ambacht. Wij werken met passie met metaal, aluminium en kunststoffen. En spuiten met de beste kwaliteit lakken om telkens weer een glimmend resultaat te leveren. Met het vakmanschap van onze collega’s ├źn het beste gereedschap leveren we topkwaliteit. En we herstellen volgens de fabrieksnormen om de veiligheid van uw auto te garanderen. Wij doen er altijd alles aan om u goed werk af te leveren. Daar zijn wij trots op.

Uitdeuken

Maarliefst de helft van de Nederlandse bevolking krijgt er ooit wel eens mee te maken: deukschade. Een ongeluk(je) zit immers in een klein hoekje. Voorkom dat u lang rond moet rijden met een lelijke deuk. Met meer dan 40 jaar ervaring is Autoschade Schonewille het juiste adres als het gaat om het uitdeuken van uw voertuig. Een routineklus waar u op kunt vertrouwen!

Spuiten

Lakschade opgelopen of toch eens dat ander kleurtje? Wij beschikken over een eigen spuitinrichting waar uitstekend opgeleide en vakliefhebbers dag in en dag uit weer kwalitatief werk afleveren.

Wij maken gebruik van de beste lakken die uitstekend bestand zijn tegen bijvoorbeeld steenslag, chemische- en weersinvloeden. Garantie voor kwaliteit!

Stappenplan